Zon op BoLoPlein
Cooperatie op het dak van VVE Bos en Lommerplein

Er is voldoende interesse onder de leden van de VvE om het project door te laten gaan. Coöperatie Zon op Bos en Lommerplein U.A. gaat zonnestroom opwekken op het dak van VvE Bos en Lommerplein! De zonnestroominstallatie wordt de komende maanden gerealiseerd.
Alle leden van de VvE kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Ter informatie: er worden circa 200 zonnepanelen op het dak van de VvE geplaatst. Hiermee zal naar verwachting jaarlijks 60.000 kWh opgewekt worden. De Coöperatie Zon op Bos en Lommerplein U.A. geeft voor deelname aan het project certificaten uit van gemiddeld 250 kWh. De deelnemers kunnen de energiebelasting terugkrijgen voor de door hen in het project opgewekte stroom. Ze maken hiervoor gebruik van de Regeling Verlaagd Tarief. Tevens ontvangen zij een deel van de stroomverkoop door Coöperatie Zon op Bos en Lommerplein U.A..

De voorbereiding van de volgende fase is inmiddels gestart. Er worden offertes aangevraagd bij een aantal installateurs. Zodra een installateur gekozen is, wordt de prijs voor deelname vastgesteld. Dan kunnen leden zich definitief inschrijven en krijgt de geselecteerde installateur opdracht tot plaatsing.
Bent u bewoner van VvE Bos en Lommerplein en wilt u meedoen met Zon op BoLoPlein?

Klik dan hier
Alle leden die zich hebben aangemeld, worden door het bestuur van Coöperatie Zon op Bos en Lommerplein U.A. op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, krijgen aanvullende informatie en worden uitgenodigd voor informatie bijeenkomsten.

Zon op VvE begeleidt Coöperatie Zon op Bos en Lommerplein U.A. bij de ontwikkeling en realisatie van dit project.