Zon op BoLoPlein
Cooperatie op het dak van VVE Bos en Lommerplein

De leden van Coöperatie Zon op Bos en Lommerplein U.A. gaan samen zonnestroom opwekken op het dak van de VvE! Alle beschikbare certificaten zijn gereserveerd voor deelnemers. Na een aantal maanden van voorbereiding, gaat het project de realisatie fase in.

Er worden binnenkort 160 zonnepanelen op het dak van de VvE geplaatst. Hiermee zal naar verwachting jaarlijks 53.600 kWh kWh worden opgewekt.

De Coöperatie Zon op Bos en Lommerplein U.A. geeft certificaten uit van gemiddeld 250 kWh uit aan deelnemende bewoners van de VvE. De deelnemers kunnen de energiebelasting terugkrijgen voor de door hen in het project opgewekte stroom. Ze maken hiervoor gebruik van de Regeling Verlaagd Tarief. Tevens ontvangen zij een deel van de stroomverkoop door Coöperatie Zon op Bos en Lommerplein U.A..

De installateur heeft opdracht gekregen tot het plaatsen van 160 zonnepanelen. Naar verwachting gaan die gemiddeld 53.600 kWh kWh per jaar opwekken. Na plaatsing zullen een aantal controles uitgevoerd worden. Als alles naar tevredenheid functioneert, wordt de installatie aangesloten op het openbare net en kan de productie beginnen!

Het project is uitverkocht en er zijn momenteel geen certificaten beschikbaar. Bent u lid van Vereniging van Eigenaars Flatwoningen Bos en Lommerplein en Leeuwendalersweg te Amsterdam en wilt u in de toekomst meedoen? Dan kan dat als er certificaten vrij komen in Zon op BoLoPlein? Hiervoor kunt u zich registreren voor de wachtlijst. Als er certificaten beschikbaar zijn, neemt het bestuur contact met u op.

Klik dan hier

Zon op VvE begeleidt Coöperatie Zon op Bos en Lommerplein U.A. bij de realisatie van dit project.