Zon op De Sluis Coöperatie U.A.
Coöperatie op dak Vereniging van Eigenaars Hoogte Kadijk 206 t/m 220, Laagte Kadijk 63 t/m 125 en Entrepotdok 4 te Amsterdam.

Wij gaan zonnestroom opwekken op het dak van Vereniging van Eigenaars  Hoogte Kadijk 206 t/m 220, Laagte Kadijk 63 t/m 125 en Entrepotdok 4 te Amsterdam. Ben je bewoner, dan kun je nu meedoen. Het maakt daarbij niet uit of je huurder bent of eigenaar. Het gaat erom wie de energierekening betaald.

Registreren

Er worden circa 158 zonnepanelen op het dak van de VvE geplaatst. Hiermee zal naar verwachting jaarlijks 45.000 kWh opgewekt worden, gerekend over de eerste 15 jaar. Als deelnemer aan het project profiteer je via de zogeheten postcoderoos regeling. Je doet mee door certificaten te kopen van 250 kWh.

Wil je meedoen met Zon op De Sluis? Dan kun je je nu alvast registreren en aangeven hoeveel certificaten je zou willen kopen. De prijs zal naar verwachting € 250 zijn.

Bij voldoende belangstelling gaat het project echt van start. Dan gaat Zon op De Sluis offertes aanvragen en worden de kosten voor deelname bepaald. Dan kun je je definitief inschrijven. Daarna wordt opdracht gegeven aan een installateur om over te gaan tot plaatsing.

Registreren

Zon op VvE begeleidt Zon op de Sluis Coöperatie U.A. bij de voorbereiding, ontwikkeling en realisatie van dit project.