Zon op Hof van Hoytema
Cooperatie op dak VVE Hof van Hoytema

Er is voldoende interesse onder de leden van de VvE om het project door te laten gaan. Hof van Hoytema Coöperatie U.A. gaat zonnestroom opwekken op het dak van VvE Hof van Hoytema! De zonnestroominstallatie wordt de komende maanden gerealiseerd.
Alle leden van de VvE kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Ter informatie: er worden circa 204 zonnepanelen op het dak van de VvE geplaatst. Hiermee zal naar verwachting jaarlijks 61.200 kWh opgewekt worden. De Hof van Hoytema Coöperatie U.A. geeft voor deelname aan het project certificaten uit van gemiddeld 250 kWh. De deelnemers kunnen de energiebelasting terugkrijgen voor de door hen in het project opgewekte stroom. Ze maken hiervoor gebruik van de Regeling Verlaagd Tarief. Tevens ontvangen zij een deel van de stroomverkoop door Hof van Hoytema Coöperatie U.A..

De voorbereiding van de volgende fase is inmiddels gestart. Er worden offertes aangevraagd bij een aantal installateurs. Zodra een installateur gekozen is, wordt de prijs voor deelname vastgesteld. Dan kunnen leden zich definitief inschrijven en krijgt de geselecteerde installateur opdracht tot plaatsing.
Bent u bewoner van VvE Hof van Hoytema en wilt u meedoen met Zon op Hof van Hoytema - Amsterdam?

Klik dan hier
Alle leden die zich hebben aangemeld, worden door het bestuur van Hof van Hoytema Coöperatie U.A. op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, krijgen aanvullende informatie en worden uitgenodigd voor informatie bijeenkomsten.

Zon op VvE begeleidt Hof van Hoytema Coöperatie U.A. bij de ontwikkeling en realisatie van dit project.