Zon op Hoogkade
Coöperatie SolarHK op het dak van VvE Hoogkade

Er is voldoende interesse onder de leden van de VvE om het project door te laten gaan. Coöperatie SolarHK U.A. gaat zonnestroom opwekken op het dak van Vereniging van Eigenaars van het gebouw "Hoogkade" te Amsterdam! De zonnestroominstallatie wordt de komende maanden gerealiseerd.
Alle leden van de VvE kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Ter informatie: er worden circa 240 zonnepanelen op het dak van de VvE geplaatst. Hiermee zal naar verwachting jaarlijks 69.000 kWh opgewekt worden, gerekend over de eerste 15 jaar. De Coöperatie SolarHK U.A. geeft voor deelname aan het project certificaten uit van gemiddeld 250 kWh. De deelnemers kunnen de energiebelasting terugkrijgen voor de door hen in het project opgewekte stroom. Ze maken hiervoor gebruik van de Regeling Verlaagd Tarief. Tevens ontvangen zij een deel van de stroomverkoop door Coöperatie SolarHK U.A..

De voorbereiding van de volgende fase is inmiddels gestart. Er worden offertes aangevraagd bij een aantal installateurs. Zodra een installateur gekozen is, wordt de prijs voor deelname vastgesteld. Dan kunnen leden zich definitief inschrijven en krijgt de geselecteerde installateur opdracht tot plaatsing.
Wilt u meedoen met Zon op Hoogkade?

Klik dan hier
Alle leden die zich hebben aangemeld, worden door het bestuur van Coöperatie SolarHK U.A. op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, krijgen aanvullende informatie en worden uitgenodigd voor informatie bijeenkomsten.

Zon op VvE begeleidt Coöperatie SolarHK U.A. bij de ontwikkeling en realisatie van dit project.