Zon op Marjoleinstraat Coöperatie U.A.
Coöperatie op dak Vereniging van Eigenaars Marjoleinstraat 11 tot en met 143 te Amsterdam

Wij gaan zonnestroom opwekken op het dak van Vereniging van Eigenaars Marjoleinstraat 11 tot en met 143 te Amsterdam. Ben je bewoner, dan kun je nu meedoen. Het maakt daarbij niet uit of of je huurder bent of eigenaar. Het gaat erom wie de energierekening betaald.

Registreren

Er worden circa 200 zonnepanelen op het dak van de VvE geplaatst. Hiermee zal naar verwachting jaarlijks 61.250 kWh opgewekt worden, gerekend over de eerste 15 jaar. Als deelnemer aan het project profiteer je via de zogeheten postcoderoos regeling. Je krijgt dan een gedeeltelijke teruggave van energiebelasting en ook een deel van de stroomverkoop. Je doet mee door certificaten te kopen van 250 kWh.

Wil je meedoen met Zon op Marjoleinstraat? Dan kun je je nu alvast registreren en aangeven hoeveel certificaten je zou willen kopen. De prijs zal naar verwachting EUR 325 zijn.

Bij voldoende belangstelling gaat het project echt van start. Dan gaat Zon op Marjoleinstraat offertes aanvragen en worden de kosten voor deelname bepaald. Dan kun je je definitief inschrijven. Daarna wordt opdracht gegeven aan een installateur om over te gaan tot plaatsing.

Registreren

Zon op VvE begeleidt Zon op Marjoleinstraat Coöperatie U.A. bij de voorbereiding, ontwikkeling en realisatie van dit project.