Zon op VVE Krugerplein
Cooperatie voor eigenaren van VvE Krugerplein

Er is voldoende interesse onder de leden van de VvE om het project door te laten gaan. Zon op Krugerplein 8-A tot en met 16-D Coöperatie U.A. gaat zonnestroom opwekken op haar dak! De zonnestroominstallatie wordt de komende maanden gerealiseerd.
Alle leden van de VvE kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Ter informatie: er worden circa 80 zonnepanelen op het dak van de VvE geplaatst. Hiermee zal naar verwachting jaarlijks 23.000 kWh opgewekt worden, gerekend over de eerste 15 jaar. De Zon op Krugerplein 8-A tot en met 16-D Coöperatie U.A. geeft voor deelname aan het project certificaten uit van gemiddeld 250 kWh. De deelnemers kunnen de energiebelasting terugkrijgen voor de door hen in het project opgewekte stroom. Ze maken hiervoor gebruik van de Regeling Verlaagd Tarief. Tevens ontvangen zij een deel van de stroomverkoop door Zon op Krugerplein 8-A tot en met 16-D Coöperatie U.A..

De voorbereiding van de volgende fase is inmiddels gestart. Er worden offertes aangevraagd bij een aantal installateurs. Zodra een installateur gekozen is, wordt de prijs voor deelname vastgesteld. Dan kunnen leden zich definitief inschrijven en krijgt de geselecteerde installateur opdracht tot plaatsing.
Wilt u meedoen met Zon op VVE Krugerplein?

Klik dan hier
Alle leden die zich hebben aangemeld, worden door het bestuur van Zon op Krugerplein 8-A tot en met 16-D Coöperatie U.A. op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, krijgen aanvullende informatie en worden uitgenodigd voor informatie bijeenkomsten.

Zon op VvE begeleidt Zon op Krugerplein 8-A tot en met 16-D Coöperatie U.A. bij de ontwikkeling en realisatie van dit project.