Zon op VvE Nieuw Amstel
Cooperatie voor eigenaren van VvE Nieuw Amstel

Er is voldoende interesse onder de leden van de VvE om het project door te laten gaan. Zon op Nieuw Amstel Coöperatie U.A. gaat zonnestroom opwekken op het dak van Vereniging van eigenaars hoofdsplitsing "Nieuw Amstel", Amstelvlietstraat 159 en 163 tot en met 239 (oneven nummers) te Amsterdam.! De zonnestroominstallatie wordt de komende maanden gerealiseerd.
Alle leden van de VvE kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Ter informatie: er worden circa 170 zonnepanelen op het dak van de VvE geplaatst. Hiermee zal naar verwachting jaarlijks 53.750 kWh opgewekt worden, gerekend over de eerste 15 jaar. De Zon op Nieuw Amstel Coöperatie U.A. geeft voor deelname aan het project certificaten uit van gemiddeld 250 kWh. De deelnemers kunnen de energiebelasting terugkrijgen voor de door hen in het project opgewekte stroom. Ze maken hiervoor gebruik van de Regeling Verlaagd Tarief. Tevens ontvangen zij een deel van de stroomverkoop door Zon op Nieuw Amstel Coöperatie U.A..

De voorbereiding van de volgende fase is inmiddels gestart. Er worden offertes aangevraagd bij een aantal installateurs. Zodra een installateur gekozen is, wordt de prijs voor deelname vastgesteld. Dan kunnen leden zich definitief inschrijven en krijgt de geselecteerde installateur opdracht tot plaatsing.
Wilt u meedoen met Zon op VvE Nieuw Amstel?

Klik dan hier
Alle leden die zich hebben aangemeld, worden door het bestuur van Zon op Nieuw Amstel Coöperatie U.A. op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, krijgen aanvullende informatie en worden uitgenodigd voor informatie bijeenkomsten.

Zon op VvE begeleidt Zon op Nieuw Amstel Coöperatie U.A. bij de ontwikkeling en realisatie van dit project.