Zon op VVE Mercurius – voorbeeld
Cooperatie voor eigenaren en huurders in VVE Mercurius

Er is voldoende interesse onder de leden van de VvE om het project door te laten gaan. Cooperatie Zon op Mercurius - voorbeeld gaat zonnestroom opwekken op haar dak! De zonnestroominstallatie wordt de komende maanden gerealiseerd.
Alle leden van de VvE kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Ter informatie: er worden circa 100 zonnepanelen op het dak van de VvE geplaatst. Hiermee zal naar verwachting jaarlijks 0 kWh opgewekt worden. De Cooperatie Zon op Mercurius - voorbeeld geeft voor deelname aan het project certificaten uit van gemiddeld 250 kWh. De deelnemers kunnen de energiebelasting terugkrijgen voor de door hen in het project opgewekte stroom. Ze maken hiervoor gebruik van de Regeling Verlaagd Tarief. Tevens ontvangen zij een deel van de stroomverkoop door Cooperatie Zon op Mercurius - voorbeeld.

De voorbereiding van de volgende fase is inmiddels gestart. Er worden offertes aangevraagd bij een aantal installateurs. Zodra een installateur gekozen is, wordt de prijs voor deelname vastgesteld. Dan kunnen leden zich definitief inschrijven en krijgt de geselecteerde installateur opdracht tot plaatsing.
Bent u bewoner van en wilt u meedoen met Zon op Mercurius?

Klik dan hier
Alle leden die zich hebben aangemeld, worden door het bestuur van Cooperatie Zon op Mercurius - voorbeeld op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, krijgen aanvullende informatie en worden uitgenodigd voor informatie bijeenkomsten.

Zon op VvE begeleidt Cooperatie Zon op Mercurius - voorbeeld bij de ontwikkeling en realisatie van dit project.